Ρούμελης 10 & Ερμού
213 - 0245204
213 - 0287532
Ελευθέριου Βενιζέλου 27
210 - 2850451
E-mail
info@kuttaro.edu.gr
Image

Η ιστορία του φροντιστηρίου ΚUΤΤΑΡΟ  ξεκινάει το 1989 με τη συνεργασία του Κωνσταντίνου Βιτζηλαίου και του Νίκου Μαυράκη στην ίδρυση του ομώνυμου φροντιστηρίου στο Γαλάτσι. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας το φροντιστήριο διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρνει να αριθμεί πάνω από 650 μαθητές, να σημειώνει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις και να ιδρύει άλλα δύο παραρτήματα στο Γαλάτσι. Έτσι, λοιπόν, κατατάσσεται σ' ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια στην Ελλάδα, πράγμα σπάνιο για ένα φροντιστήριο εκτός κέντρου.

Το Μάιο του 2007 το κεντρικό κτήριο που στεγάζεται στη Λεωφόρο Γαλατσίου αυτονομείται, διοικητικά και κτηριακά. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα οργανώνονται καλύτερα και μεθοδικότερα, προκειμένου να διατηρηθεί το ανθρώπινο πρόσωπο του φροντιστηρίου καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται.

Από τότε έως και σήμερα το φροντιστήριο ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία, η οποία περιλαμβάνει την μεταφορά του σ' ένα νέο υπερσύγχρονο κτήριο στο Ν. Ηράκλειο στην οδό Ρούμελης 10 ( γέφυρα Αγίας Τριάδας) και αργότερα την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων του.

Το καλοκαίρι του 2015 το φροντιστήριο ΚUΤΤΑΡΟ άλλαξε τη σύνθεση της διεύθυνσης σπουδών. Διαχωρίστηκε σε ΚUΤΤΑΡΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ και ΚUΤΤΑΡΟ ΘΕΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, προκειμένου να εστιάσει καλύτερα στον κύκλο των μαθημάτων της καθεμιάς ξεχωριστά. Ωστόσο, η φιλοσοφία παραμένει η ίδια ενώ ο τρόπος διδασκαλίας έχει εξελιχθεί σύμφωνα με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά πρότυπα .

Το ΚUΤΤΑΡΟ ακολουθεί με μεγάλο πάθος και πείσμα την πορεία του στον εκπαιδευτικό χώρο, διατηρώντας τα πιστεύω και τις αρχές του. Συνεχίζει με σταθερότητα να προσφέρει Παιδεία και Γνώση, διαμορφώνοντας το απαραίτητο επιστημονικό και ανθρωπιστικό υπόβαθρο για τους μαθητές του.

Στο ΚUΤΤΑΡΟ ο μαθητής αποτελεί το κέντρο μας και η εξέλιξή του είναι ο στόχος μας.

Ενημερωθείτε για τις υποτροφίες και προγράμματα μας

Search